Efterlysning!

Efter att min cykel blivit vandaliserad och massakrerad och dumpad i en skogsdunge behöver jag en ny en.

Visa mig var jag kan hitta en!


Up up and away!

Idag har vi varit på utflykt bland skog och mark. Nej okej det var inte sant, det var mer i stadsmiljö med hög luftfuktighet och många spöken! Turen gick från Osby tidigt i morse, och första anhalt var hos morfar! Inte min morfar förstås, den gamle karlen har ju varit död i många herrans år! Men det är som jag brukar säga: "En morfar är aldrig den andre lik", så det var ändå en trevlig stund med kanelbullar och mys.


Därefter tog dagen snabbt en dyster vändning med besök i diverse affärer som nästan fick mig att somna in och tacka för mig! Tyg kanske kan vara kul, men inte för en karlakarl som jag. För att fördriva tiden spanade jag efter läckra häckar och smaskiga framstjärtar och njöt i fulla drag, i kombination med min allt växande...


...tristess! (Era snuskhumrar)


Dock var shoppingturen lite givande, för utan den hade aldrig inköpet av två dockor gjorts. Två ganska speciella dockor. Två dockor med olika hudfärg. En neger & en människa!























Från det tråkiga blev det istället riktigt farligt då vi gjorde entré i Rosengård i Malmö. Jag var rädd för mitt liv vid minst fyra olika tillfällen och gjorde nästan i böjsorna av skräck när vi lekte en lek utan vinnare. Vi kände oss alla som förlorare på ett eller annat sätt! Dock gick maten att äta, det var riktigt gott i kistan med persilja till kebab, även om jag tyckte det lät lika omatchande som rödbetor till bajs. Tji fick jag och gott fick min mage! Och vilken utsikt sen!


Vidare styrde vi kosan mot Lund för promenad genom en park med tillhörande mjukglass. I parken såg vi många härliga personligheter, bland annat denna tjusiga karl som verkligen verkade vara en riktig exhibitionist. Titta bara!




Sedan blev det besök i ännu fler affärer, samt en högst personlig tragedi för min del. Min mage gjorde våldsamt uppror, och då påbörjades dagens farligaste tävling. Hitta toaletten döpte jag den till, och den gjorde verkligen skäl för sitt namn! Efter vad som kändes som en evighet lyckades jag hitta ett svar på min svåra kris och resultaten blev inte vackra! Min mage tackade mig däremot efteråt och jag kände mig något mer belåten igen.


Hemvägen var lång och fylld av regn utanför bilen, och attityd inuti bilen då jag tvingades att titta på inköpta varor i mängder, plus titta på när smink applicerades! Tyvärr inte på mig då jag kände för att bli riktigt läcker, men det funkade väl ändå trots min besvikelse. Hemvägen gav även tid för eftertanke och reflektion. Ja, nu blir det djupt! Trots att det kanske inte är så jätteroligt att gå i affärer, så blir det alltid lite roligare när du är med. Ett besök hos en för mig okänd morfar kanske inte är någon höjdare i vanliga fall, men tack vare dig blev det en trevlig stund. Att åka runt i Rosengård är väl inget jag gjort i normala fall, men tack vare dig gjorde jag det idag. Dagen var minnesvärd och väldigt mysig, och till allra största delen beror det på dig.



Puss & tack!


Update!

Nu är det minsann på tiden att jag uppdaterar min blogg, det känns nästan som att det var 100 år sen sist! Fast det stämmer ju inte riktigt, för då hade jag varit död och begraven för längesen!

I helgen var min mamma och moster på besök och då blev det både minigolf och glass i stora lass! Det blev även en bisarr scen på Ica Maxi när min dumdristiga moster helt plötsligt började packa ner varor. Det kanske inte låter så mystiskt, men det var det eftersom hon packade ner en främmande mans varor! En främmande man med långt burrigt hår och en sliten skjorta på sig! Orakad var han också, prototypen för en lodis! Men både mannen och mostern log med hela ansiktet och trivdes som fiskar i vattnet. Månne var det så att min moster letade kuk...

Helgen handlade också om smärta, förvirring och obehag, på en och samma gång! Den gemensamma nämnaren är dusch och jag ryser av bara tanken! Och inte alls av välbehag, det är en sak som är säker!

Och som om den psykiska och fysiska smärtan inte vore nog, har jag även fått munsår igen, modell värre! Med en helvetes många blåsor på min läpp ser jag ut som ett groteskt monster från forntiden och inte alls som den stilige karl jag brukar vara! Det är synd och skam, men det är som man säger; nu går skam på torra land!


Jag har även ätit delikata kycklinghamburgare med superstark sås (Tack för det gullet, det var smarrigt!) och laddat upp mentalt inför de ogudliga tiderna som gäller när OS drar igång.

Jag hatar asiater!

Nu får det vara färdigskrivet för denna gången, jag får ju värk i mina fingrar av allt detta knappande!

RSS 2.0