Besatt!

Det finns många olika ting i livet att hänga upp sig på, att tycka om lite sådär lagom, att uppskatta varje dag...

...sen finns det tyvärr även människor som tycker om saker liiiiiite väl mycket och visar liiiiite för mycket uppskattning inför vissa objekt. Det kan handla om skor, eller berlinmuren, eller i vissa fall...jordgubbar.

En person i min omedelbara närhet som skall förbli anonym, visar ett ohälsosamt intresse för dessa rödfärgade styggelser och vräker sig över dem vid första chans han/hon får. Och tro inte att det handlar om att tugga i sig en eller två små gubbar, nej nej! Här handlar det istället om att äta likt ett lejon som gått utan mat i flera veckor kasta sig över maten och inte nöja sig förrän man är helt röd om munnen och det verkligen droppar safter kring läpparna. Då avläggs en ljudlig rap och besattheten lugnar ner sig för stunden. Men ganska snart upprepas samma beteende både en och två gånger under en kort period, vilket känns både otryggt och otrevligt.

Jag vet helt enkelt inte hur jag ska hantera denna människa, som verkar vara fast besluten att nafsa i sig både det ena och det andra när det handlar om en viss sorts bär. Det enda jag kan göra är väl att hålla god min och inte gå för nära när bytet håller på att uppslukas. Då är det nog lätt hänt att jag får ett ringfinger avbitet i all hast.

I helgen ska jag åka tåg! Det är bland det bästa jag vet för då får man träffa så många olika människor och så går det fort också! Och sen ska jag äta tårta! Och kalasa rejält! Med släkten! Det är bland det bästa jag vet för då får man umgås med släkten och prata och ha roligt och det är min favoritsysselsättning av alla sysselsättningar! Sen ska jag åka tåg hit igen och det är bland det bästa jag vet för då får man träffa så många olika människor och så går det fort också!


And so it continues..

SET LIST, JUNE 19TH 2008

LOST HIGHWAY
BORN TO BE MY BABY
YOU GIVE LOVE A BAD NAME
CAPTAIN CRASH AND THE BEAUTY QUEEN FROM MARS
RUNAWAY
SLEEP (with Jumpin’ Jack Flash, Start Me Up, Back In The USSR)
BLAZE OF GLORY
WHOLE LOT OF LEAVIN’
THIS AIN’T A LOVE SONG
IN THESE ARMS
WE GOT IT GOIN’ ON
IT’S MY LIFE
KEEP THE FAITH
I’LL BE THERE FOR YOU (with Richie on vocals)
UNDIVIDED
HAVE A NICE DAY
WHO SAYS YOU CAN’T GO HOME
LIVIN' ON A PRAYER

ENCORE

ALWAYS
BLOOD ON BLOOD
FEVER
WANTED DEAD OR ALIVE
BAD MEDICINE (with Shout)

En så kallad videosammanfattning




Från bra...





Till bättre...





Till bäst.



Förväntan, var ordet

Jag sitter i vanlig ordning och söker på Bon Jovi på Youtube och funderar över det magiska datumet den 19:e, när jag snubblar över detta:

Set List:
LOST HIGHWAY
BORN TO BE MY BABY
YOU GIVE LOVE A BAD NAME
RAISE YOUR HANDS
CAPT.CRASH & THE BEAUTY QUEEN FROM MARS
JUST OLDER
I'LL SLEEP WHEN I'M DEAD w/Mercy & Start Me Up
WHOLE LOT OF LEAVIN'
BLAZE OF GLORY
IN THESE ARMS
BED OF ROSES
WE GOT IT GOIN' ON
IT'S MY LIFE
KEEP THE FAITH
I'LL BE THERE FOR YOU - RICHIE VOCALS
HAVE A NICE DAY
SOMEDAY I'LL BE SATURDAY NIGHT
WHO SAYS YOU CAN'T GO HOME
LIVIN'ON A PRAYER

Encore:
HALLELUJAH
ALWAYS
WANTED DEAD OR ALIVE
BAD MEDICINE w/ Shout
ROCKIN'ALL OVER THE WORLD
THESE DAYS

Sådär såg det ut när bandet besökte Irland för ett par dagar sen. Låtarna i fetstil har jag markerat på grund av att det är såna låtar jag gärna vill höra nästa vecka! Och ser det ens ut i närheten av detta vet jag inte var jag blir av, för det där var minsann den mest kompletta jävla spelningslistan någonsin.

The last day

Eller som man också skulle kunna kalla det, End of days, i en tokrolig referens till en film. Det tänker jag dock inte göra eftersom jag faktiskt inte sett filmen ifråga.

Idag tog skolan slut för terminen med buller och brak. I alla fall på en psykisk nivå då vi opponerade på varandras texter med knivskarpa tungor och attacker. Det blev en lyckad och angenäm stund utan alltför många tårar, så nu vinkar vi farväl till denna kurs och tar nya tag i höst igen. Då lär det bli åka av!

Efter skolan var jag dum nog att följa med en kompis ner i stan. Vad jag inte visste var att staden kryllade av människor eftersom det tydligen är examensdag för studenterna just idag. Jösses! Jag hade svårt att hålla fingrarna i styr när jag såg alla kjoltyg vimla runt och passera min blick. Jag höll mig dock i skinnet och ställde inte till med någon scen, för ovanlighetens skull.


Nu får man väl börja se framåt istället, det vill säga mot fotbolls-EM som lär uppta det mesta av min tid i juni månad. Givetvis ska det även få plats en viss konsert också, som kryper allt närmre för varje dag som går. Jag har redan hotat/lovat/garanterat folk att det finns en klar risk/chans att jag kommer att fälla några tårar den dagen, men det gör inget för jag känner mig säker i min kvinnlighet!



...jag menade manlighet.

RSS 2.0