Bemärkelsedagen

Trots det högtidliga temat på dagen har det inte blivit mycket firande, det kan jag lova. Istället har jag läst och skrivit och ändrat och fixat den förbaskade tentan till skolan, men nu är jag äntligen färdig.

Ett annat uppdrag som dök upp under dagen var att köpa en solhatt modell mindre. Lyckades jag köpa en solhatt? Nej. Lyckades jag köpa en helt vanlig mössa med en nallebjörn på som säkert är för liten? Ja!

Jag borde inte få lov att sätta min fot i affärer på egen hand, jag är verkligen en jubelidiot!

Jag fick även en present i min brevlåda. En present som jag ställde mig oerhört tveksam till. En present som luktade lite illa och gjorde mig lite illa till mods. Men jag överlevde denna terroristattack med nöd & näppe som den viking jag är!

Och apropå inget alls så lyckades jag i alla fall handla studentpresenter utan större problem, jag är kanske inte helt värdelös i shoppingsituationer!

Jag hade tänkt lägga upp en bild för att visa hur glad jag såg ut på min födelsedag, men eftersom jag inte såg särskilt glad ut lade jag ner planerna ganska omgående. Jag är tydligen en riktig surmule! Något som gjorde mig betydligt gladare var däremot att jag kom in på sommarkursen jag sökt. Detta innebär att jag inte behöver gå på gatan i sommar för att tjäna ihop pengar, vilket både är positivt och negativt. Jag är ju trots allt en biffig karlakarl med god aptit på livet och sexuella rollspel!

Evenemang, finemang!

Jag upplever det som i folkmun kallas skrivvecka. Med andra ord är vi lediga från skolan för att snickra ihop en fantastisk text på ämnet språkutveckling. Den ska lämnas in på fredag, så med andra ord är jag väldigt stolt över det faktum att jag redan har börjat! Drygt 2 sidor har jag spytt ur mig som en piskad galärslav. Har det blivit bra? Nej. Har jag möjlighet att förbättra det? Ja. Kommer jag att förbättra det? Förhoppningsvis.

Imorgon är det nämligen fest som gäller. Sista chansen på studentkåren innan de stänger igen butiken för sommaren, så man är väl egentligen tvingad att ta sig dit. Det borde vara lag på det. Och dödsstraff för alla som inte går dit. Vi behöver ändå rensa upp lite bland packet!

Jag har även varit iväg och klippt mig idag, vilket inte var en dag för tidigt. Nu är jag tämligen lik Matt Damon om jag får säga det själv! Okej, det var en total och komplett lögn, men jag gillar tanken på att folk helt plötsligt börjar kalla mig Dennis Damon. Det låter tufft, antingen som en råbarkad fighter eller en sliskig porrstjärna från 70-talet. Jag accepterar båda yrkesvalen utan att blinka!

Nu har jag inte direkt mer att tillägga. Jag hoppas att morgondagen blir en angenäm upplevelse och bra uppvärmning inför min födelsedag, som inträffar på fredag. Alla presenter och bidrag av olika slag tas varmt emot, vare sig det handlar om ekonomiska tillskott eller en solhatt! Eller en klocka man kan hålla mot ljuset och göra en solkatt! Hohoho. Att jag aldrig kan sluta vara så fenomenalt rolig, det är nästan som en sjukdom.

20/5

Idag är det den 20:e. 20:e maj. Detta innebär att jag fyller år om endast 10 dagar. Om ni är bra på matematiska formler kan ni redan nu räkna ut vilken dag det är som är min bemärkelsedag!

Dock förlorar födelsedagar sin charm med åren, jag vill inte direkt fylla år längre. Allt man vet numera är att det resulterar i en fest dagarna kring födelsedagen och några presenter som med lite tur blir uppskattade. I år fyller jag t o m år på en fredag och det finns redan halvplanerade....planer för den dagen. Men inget är bestämt än! Jag håller tummar & tår! (Men inga tårar inte, gråta är inget män gör!)

Mitt personliga konsolkrig fortsätter och jag trivs med min fina maskin. Tiden bara rinner iväg och jag funderar mycket och ofta på vilka spel som ska inhandlas härnäst! Just det, min mentala ålder är 13. Men jag är söt som 17!
Imorgon är det onsdag vilket innebär final i Champions League. Om ni ens tror för en sekund att jag hejar på laget i blått, har ni helt fel! En röd seger är vad jag vill se, varken mer eller mindre. Att hoppas på en bra match känns som önsketänkande, dessvärre.

En bok ska även bli läst tills på torsdag är det tänkt. En saftig bit på 250 sidor om läsning & skrivning i skolan. Känns det som att jag kommer att läsa 250 sidor? Nej!
Men jag ska göra ett tappert försök att åtminstone öppna bokuslingen!

Nu ska jag planera morgondagens tur till ICA-affären, mitt liv är jättebusigt och spännande alltid!

Test...

Jag bloggar via min spelkonsol! På TV'n! Jag är vansinnig!

Det var allt.

Lilla snigel akta dig...

Shoppingfyllda dagar trots att jag fortfarande inte är riktigt kry än. Om ni vill köpa lite snor får ni gärna höra av er, jag har så det räcker & blir över! Och ja, jag har faktiskt shoppat tre dagar i rad. I alla fall i teorin.

Dag 1:
Första steget i min jakt på en spelkonsol var att köpa en. Detta skulle ske för två dagar sedan. Blev det som jag tänkt mig? Nej!
Den något obegåvade säljaren i affären knappade in fel belopp och således blev det fel. Han insåg förstås inte sitt fel, utan det var något jag själv upptäckte dagen efter när jag fick ringa till banken för att reda ut varför jag inte skulle vara kreditgodkänd. Dag 1 blev med andra ord en väldigt anonym och trist shoppingdag, utan shopping.

Dag 2:
Andra steget i min jakt på en spelkonsol var att köpa en. Och när jag nu fått besked på att det inte borde vara några problem, begav jag mig återigen till samma affär. Jag hade hoppats att stöta på samma säljare, för då hade jag skällt ut honom och kissat på hans fötter och sen blivit utslängd. Men det hade det varit värt!

Istället blev det en annan säljare som sett sina bästa år passera för längesen. Han var väldigt mån om att sälja saker till mig som jag inte var intresserad av och till slut lyckades jag stå emot och gå därifrån med det jag ville ha. Dag 2 blev med andra ord en väldigt bra shoppingdag!

Dag 3:
Dag 3 är denna dagen, dvs idag! Efter ett konsolköp kan det även vara bra med ett spel, för att ha något att göra. Därför var det dags att ge sig iväg igen för att hitta ett spel. Efter ett första misslyckande, hittade jag det i nästa affär och kände mig mätt och belåten. Okej kanske inte mätt och belåten eftersom klockan inte var mycket och jag inte hade ätit frukost än, men jag kände mig tämligen nöjd i alla fall!

Så såg mina tre shoppingfyllda dagar ut, så jag lämnar er med följande bild. En bild säger ju trots allt mer än tusen ord!

image3

Suck on that, bitches!

Beslut, men ingen besudling

Jag har nu som mogen vuxen tagit ett livsomvälvande beslut; jag ska ha tag på en Playstation3, kosta vad det kosta vill! Det visade sig att det inte blir några större problem heller, så inom kort gör jag slag i saken. Därefter lär ni hitta mig framför TV'n spelandes GTA IV i tid och otid. Framför allt i otid, det är ju den tiden som är bäst. Jag älskar otider. Och tidelag.

Mitt sjukdomsförlopp har nått nya höjder av obekvämlighet också och jag tror att jag inom kort kolar vippen. Egentligen har det blivit bättre, även om jag fortfarande mår ganska uselt titt som tätt. Men jag är en sann överlevare, så jag ska nog härda ut även denna gång och klara pärsen. Trots att jag inte är från Persien. Och inte har några persienner.

Oj oj, här blev det en himla massa urroliga ordvitsar på löpande band! Man är som roligast när man inte är riktigt kry, uppenbarligen. Nu ska jag se så att mina hamburgare inte bränns vid. Just det, hamburgare. Som student äter man nästan aldrig hamburgare så jag är jättespänd och nervös inför dagens måltid!

Jag lämnar av med ett låttips, eftersom jag aldrig gjort det förut. Och är det något jag är, så är det nyskapande!
Lyssna på I want you to want me, med Cheap Trick. Den kan man aldrig få nog av. Precis som att man aldrig kan få nog av mig, eftersom jag är en bitterljuv halstablett.

Sjukt värre

Helgen blev till slut tämligen händelserik, med oväntade påhälsningar utan Gevalia och ständigt växande sjukdomsbesvär. Inte nog med att allergin sätter sina spår i min kropp och själ, jag har även gått och blivit förkyld till råga på allt! För att inte tala om mitt sexiga och aptitretande munsår (herpes, jag vet).

Nu är det i alla fall måndag igen och jag försöker vara duktigare än vanligt genom att faktiskt läsa lite av det vi ska ha läst tills imorgon. Jag ska t o m bege mig till biblioteket alldeles strax, för att göra en insats för mänskligheten. Jag räknar med att jag stannar där högst trettio minuter, men det är som man säger; trettio minuter är mindre än sextio!

Mitt enskilt största problem för tillfället kan sammanfattas med tre enkla ord. Grand. Theft. Auto. Jag känner mig i desperat behov av en ny spelkonsol och världens bästa spel, men finansieringen är en klurig femma att förstå sig på! Jag får inte lov att köpa något på avbetalning eftersom jag är en usel student utan fast inkomst, och samtidigt är jag inte mentalt eller praktiskt förberedd att slänga upp fyratusenfemhundra kronor bara sådär. Jag heter faktiskt Dennis och inte Joe Labero! Jag kan inte trolla!

Så om någon vill skänka ett bidrag, hör av er så får ni mina kontouppgifter och en puss från min herpesinfekterade trut.

RSS 2.0